Zelfstudie Cursus Bachbloesemtherapie voor dieren

Zelfstudie Cursus Bachbloesemtherapie voor dieren – Help dieren met Bachbloesemtherapie

In de 100% zelfstudie cursus Bachbloesemtherapie voor dieren leer je door middel van toegepaste casuïstiek en een diepgaande kennis van de toepassing van Bachbloesems voor dieren hoe jij dieren kunt helpen bij ongewenst gedrag of negatieve emoties.

Welke klachten leer je in de Zelfstudie Cursus Bachbloesemtherapie voor dieren te behandelen?

In de zelfstudie Cursus Bachbloesemtherapie voor dieren leer jij om dieren te helpen die bijvoorbeeld last hebben negatieve emoties zoals angst, onzekerheid, of verdriet.
Ook ongewenst gedrag kun je behandelen met Bachbloesems voor dieren.
Bij ongewenst gedrag kun je onder andere denken aan overmatig blaffen, onzekerheid, vernielzucht of verlatingsangst, vuurwerkangst.
Denk ook aan gestreste dieren, dieren die uit een asiel komen, dieren die aanpassingsproblemen hebben of dieren die getraumatiseerd zijn.
Hyperactieve dieren maar ook onzekere dieren hebben enorm veel baat bij Bachbloesemtherapie voor dieren.
De mogelijkheden voor het behandelen van dieren met Bachbloesem remedies zijn ongekend.

Wat leer je in de Zelfstudie Cursus Bachbloesemtherapie voor dieren?

In de zelfstudie cursus Bachbloesemtherapie voor dieren leer je hoe jij dieren professioneel kunt behandelen met Bachbloesem remedies.
Tijdens deze zelfstudie cursus ga jij je focussen op het behandelen van gedrag en emoties met Bachbloesem remedies.
Dit houdt in dat je niet alleen leert wat de Bachbloesems kunnen doen voor dieren, maar bij welk ongewenst gedrag of negatieve emotie je bepaalde bloesems juist wel of niet moet voorschrijven.

De beschrijvingen van de Bachbloesems worden toegelicht aan de hand van casuïstiek.
Je gaat dus niet alleen theoretisch aan de slag, maar je leert de Bachbloesems voor dieren toe te passen in de praktijk.
Diergedrag hoort daar uiteraard bij, dus ook hier wordt veel aandacht aan besteed in de zelfstudie cursus Bachbloesemtherapie voor dieren.

Unieke onderdelen in de Zelfstudie Cursus Bachbloesemtherapie voor dieren

Uiteindelijk leer jij zelf Bachbloesems voor dieren voor te schrijven en leer je casussen op te nemen en uit te werken met een behandelplan.
Je leert Bachbloesems met elkaar te combineren en zo de ultieme combinatie te maken die toegespitst is op het dier dat jij behandelt.
In de zelfstudie cursus Bachbloesemtherapie voor dieren wordt naast het dierbeeld van iedere Bachbloesem remedie ook het mensbeeld van iedere Bachbloesem remedie (kort) behandeld, zodat jij kunt zien hoe de Bachbloesems specifiek werken bij dieren en mensen en wat de verschillen in werking zijn.

Wat kunnen Bachbloesems voor dieren betekenen?

Dr. Edward Bach (1886-1936) was er van overtuigd dat ziekte het gevolg is van een disharmonie tussen lichaam en geest. Dit is ook het geval bij dieren!
Hij ontwikkelde 38 Bachbloesem remedies en de Rescue Remedy die de laatste jaren ook steeds vaker met veel succes bij dieren toegepast worden.
Het is uitermate dankbaar werk als dieren die ongewenst gedrag vertonen of last hebben van negatieve emoties zoals bijvoorbeeld angst of onzekerheid opbloeien tot blije en gelukkige dieren met normaal gedrag!

Wat zijn de resultaten van de Zelfstudie Cursus Bachbloesemtherapie voor dieren?

Bachbloesemtherapie boekt bij de behandeling van dieren fantastische resultaten!
In de zelfstudie cursus Bachbloesemtherapie voor dieren wordt jij opgeleid tot professioneel Bachbloesem therapeut voor dieren.
Je kent na het volgen van de zelfstudie cursus Bachbloesemtherapie voor dieren alle Bachbloesem remedies grondig en je leert ze praktijkgericht toe te passen bij dieren.
Je hebt geleerd om in iedere situatie de juiste Bachbloesem remedie of combinaties van Bachbloesem remedies voor dieren te selecteren.
De zelfstudie cursus Bachbloesem Therapie voor dieren is bijzonder praktijkgericht.
Iedereen kent wel dieren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij angst, onzekerheid of gedragsproblemen.
Het lesmateriaal van de zelfstudie cursus Bachbloesem therapie is compleet en volledig. Je hoeft geen boeken meer aan te schaffen
Bachbloesemtherapie is een holistische behandelmethode en kijkt zowel naar de lichamelijke als de emotionele gemoedstoestand van het dier.

Herken jij de volgende situaties:

 • Plast de poes of kater wel eens naast de bak en lukt het maar niet om dat probleem op te lossen?
 • Is de hond of kat erg angstig bij een bezoek aan de dierenarts?
 • Zie je wel eens dat jouw hond of kat niet in balans is en onzeker gedrag vertoond?
 • Jij wilt leren hoe je stemmingen van dieren op de juiste wijze in kunt schatten?
 • hou jij van dieren en wil jij ook leren hoe je jouw dieren of de dieren van jouw cliënten kunt helpen met Bachbloesem remedies?
 • Wil jij leren hoe je ongewenst of probleemgedrag van dieren kunt behandelen?
 • Zou jij ook willen leren hoe je dieren kunt helpen met Bachbloesem therapie, zodat je negatieve gemoedstoestanden en ongewenst gedrag kunt behandelen en de emotionele balans van het dier kunt herstellen?
 • Het dierbeeld van Bachbloesems is anders dan dat van mensen. Wil jij leren hoe het dierbeeld van iedere Bachbloesem remedie eruit ziet?
  In de zelfstudie cursus Bachbloesemtherapie voor dieren van Arcana Opleidingen leer je alles over hoe je Bachbloesems kunt toepassen om ongewenst of probleemgedrag te behandelen en de emotionele balans bij dieren weer te herstellen.

De lesstof van de Zelfstudie Cursus Bachbloesemtherapie voor dieren

 • Je leert wat het verschil is in behandeling tussen mens en dier.
 • Je leert van iedere Bachbloesem remedie het dierbeeld uitgebreid kennen.
 • Je leert stemmingsremedies en typeremedies voor dieren te selecteren.
 • Je leert hoe je stemmingen van dieren waar kunt nemen.
 • Je leert antropomorfe denkbeelden loslaten.
 • Je leert goed te observeren en te zoeken naar de oorzaak van ongewenst gedrag.
 • Je leert hoe dieren emoties uiten.
 • Je leert hoe je met de eigenaar van het dier een consult af kunt nemen.
 • Je leert omgaan met praktijk casuïstiek.
 • Je leert hoe je ongewenst gedrag met Bachbloesem remedies kunt behandelen.
 • Je leert de emotionele balans bij dieren weer te herstellen.
 • Je leert hoe je Bachbloesem remedies moet doseren en toe kunt dienen.
 • Je leert werken met een anamnese formulier voor dieren.

Voor wie is de Zelfstudie Cursus Bachbloesem therapie voor dieren geschikt?

De zelfstudie cursus Bachbloesem Therapie voor dieren is geschikt voor eigenaren van dieren, paraveterinairen, dierenartsen, fokkers, gedragstherapeuten en voor iedereen die o.a. ongewenst gedrag of negatieve gemoedstoestanden bij dieren wil kunnen behandelen met Bachbloesem remedies.
De zelfstudie cursus Bachbloesem Therapie voor dieren behandelt met name de dierbeelden van honden en katten, maar deze kunnen ook toegepast worden op paarden, knaagdieren en vogels en andere huisdieren.

Wat kun je na afloop van de Zelfstudie Cursus Bachbloesem therapie voor dieren?

Na afloop van de zelfstudie cursus Bachbloesem Therapie voor dieren ben je in staat om zelfstandig de emotionele balans bij dieren te herstellen en negatief en ongewenst gedrag op holistische wijze te behandelen met de 38 Bachbloesem remedies en de Rescue Remedy.
Je hebt een grondige kennis opgedaan van alle Bachbloesem remedies en bent in staat om deze kennis in de praktijk toe te passen.

Waarom bij Arcana Opleidingen een cursus volgen?

 • Je gaat direct werken aan jouw persoonlijke spirituele groei en jouw ontwikkeling als therapeut.
 • Je ontwikkelt je tot een deskundig en succesvol therapeut.
 • Alle cursussen zijn geschreven na jarenlange praktijkervaring.
 • Arcana Opleidingen is al ruim 21 jaar jaar gespecialiseerd in afstandsonderwijs en 1 op 1 begeleiding van cursisten.
 • Betaalbare cursussen, omdat wij kwalitatief hoogstaande cursussen betaalbaar willen maken voor iedereen!
 • Razendsnelle levering: Je ontvangt het lesmateriaal per email binnen 1 werkdag na ontvangst van je betaling.
 • Je betaalt geen inschrijfgeld, zoals bij andere instituten.

Evaluaties Arcana Opleidingen Cursisten

De cursus heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Ik was reeds lange tijd op zoek naar deze cursus, maar dergelijke opleidingen worden bij ons in de buurt niet georganiseerd. Al zoekende op het internet kwam ik op jullie website terecht en ik besloot het er op te wagen, wat ik mij nog geen moment beklaagd heb. Intussen ben ik ruimschoots overtuigd geraakt van het nut van Bachbloesems bij dieren.
Mijn man is volop bezig met het volgen van een cursus hondentrimmer en het is de bedoeling dat we in de nabije toekomst ons eigen zaakje starten.
De bloesems worden intussen al bij vrienden geïntroduceerd en als zij tevreden zijn, vraag ik hen het voort te vertellen. Het is nog te vroeg om nu reeds volop reclame te beginnen maken, maar en rustige introductie mag wel al. Ik zou dus graag binnenkort mijn examen willen doen om zo mijn getuigschrift te behalen.
Verder wil ik jullie zeker bedanken voor de positieve, aanvullende feedback en advies die ik telkens van jullie kreeg. Het was een hart onder de riem om ermee door te gaan, wat zeker enige opoffering vraagt voor een fulltime buitenshuis werkende vrouw met een gezin. Maar met het nodige enthousiasme, een duidelijk doel voor ogen én de deugddoende aanmoedigingen van jullie, is het me dus wel gelukt.
T.W. te P.

Ik vond de Bachbloesem Therapie cursus voor dieren helemaal geweldig. Het is voor mij de juiste keuze geweest om met Arcana in zee te gaan.
Ik kijk nu heel anders tegen de dieren aan.
Als ik een hond of kat in mijn trimsalon ontvang dan denk ik meteen wat voor typeremedie zal hier bijpassen.
Als een klant van mij een verhaal vertelt over hun huisdier begin ik al meteen te denken welke Bachbloesem remedies passen hierbij.
Ik probeer zo mijzelf te trainen.
Deze cursus heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan.
Het was interessant, leerzaam en goed te volgen. Ik hoop dat er nog vele anderen mensen zich zullen verdiepen in de Bachbloesem Therapie voor dieren en mensen, zodat wij (diegene die zich in de Bachbloesem Therapie hebben verdiept) mens en dier kunnen helpen om prettig in het leven te staan als er iets is misgegaan.!
W.P.A. te B.

Ik vond deze cursus erg interessant maar een stuk moeilijker dan de cursus voor mensen. Dieren kunnen niet praten dus moet vooral af gaan op het verslag van de eigenaar en door goed te kijken naar het dier zelf.
Ik vond het uitgebreid genoeg,ik wil meteen aan de slag!
Ik doe nl vrijwilligerswerk voor een stichting die zwerf- en verwilderde kittens opvangt. Daar kan ik de opgedane kennis erg goed bij gebruiken!
C.S. te N.

Ik vond het weer heerlijk om deze cursus te doen. Het leuke van een tweede cursus is dat je nu al veel meer weet van de Bachbloesems zodat je je wat beter kunt concentreren op waarvoor je ze wilt gebruiken. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik wat huiverig was om Bachbloesems ook bij dieren te gebruiken. Niet omdat ik niet overtuigd ben van de werking van Bachbloesems, zeker bij kinderen en dieren, maar omdat ik bang was dat ik ‘te menselijk’ zou denken.
Dat aspect komt in de cursus heel goed naar voren en ik heb zeker het gevoel Bachbloesem druppels nu ook bij dieren goed toe te kunnen passen, waarbij ik gebruik kan maken van goede argumenten.
Het leuke van Bachbloesems is voor mij juist dat je goed moet kijken en puzzelen welke druppels je het beste kunt geven.
Ik ben ook altijd weer verrast en blij met het resultaat.
De cursus heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan.
Bedankt voor het snelle nakijken!!
Ik verheug me op het werken met Bachbloesems bij dieren!!
T.A. te H.

Leuke interessante cursus. Prettig om het schriftelijk te doen, zodat je zelf je tijd in kunt delen.
Lesmateriaal is wat betreft info over remedies uitgebreid genoeg.
Voldoende huiswerkopdrachten en snel terug (heel prettig). Ook het commentaar is een aanvulling.
De cursus heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan.
Ik wilde eerst een 2-daagse cursus doen, maar ik denk dat ik hier veel meer aan heb.
Ik heb tot nu toe 1 keer een vraag gesteld m.b.t. de cursus in het algemeen.
Daar kreeg ik snel antwoord op!
N.N. te W.

Ontwikkel en verdiep je spiritualiteit!

Arcana Opleidingen

Wil jij ook jouw spiritualiteit ontwikkelen en verdiepen? Schrijf je dan nu in voor één van onze cursussen.

© 2021 Arcana Opleidingen

Pin It on Pinterest