gidsen2

Hoe lang heb jij al contact met jouw gidsen?

Heb jij al jouw hele leven lang contact met jouw gidsen of kwam dat voor jou pas later in je leven?
Ik heb al mijn levenlang contact met mijn gidsen, maar dit is niet voor iedereen even vanzelfsprekend.
Regelmatig kom ik in contact met mensen die niet weten wat spirituele gidsen zijn en hoe je contact jouw gidsen kan hebben.
Anderen vertellen me dat hun contact met spirituele gidsen er vaak niet is, juist op momenten dat ze het nodig hebben. Maar stel jij wel vragen aan jouw gidsen en sta je dan ook echt open om antwoorden of leiding te ontvangen?

Vragen stellen aan jouw spirituele gidsen

Jouw spirituele gidsen zijn er altijd, maar als je hen niet voelt, hoe is het dan met jouw gewaarzijn? Vraag je wel echt om begeleiding bij bijvoorbeeld problemen? Stel je hen wel vragen als je ergens mee zit?
Als je er van uit gaat dat je problemen allemaal opgelost worden door je gidsen, dan moet ik je teleurstellen. We zijn allemaal op aarde om te leren. We moeten dus allemaal de levenslessen ervaren, waarvoor we hier op aarde zijn gekomen in dit leven.
Je kunt echter wel jouw gidsen vragen om leiding daarbij. Dan ga je bijvoorbeeld merken dat jij precies op het goede moment op de juiste plek bent, of net contact krijgt met iemand die je kan helpen bij een probleem.

Hoe helpen gidsen jou?

Spirituele gidsen steunen je en begeleiden jou om zo goed mogelijk jouw levenstaken hier te vervullen.
Ze zullen jou bijvoorbeeld tekenen geven die bij jou binnen kunnen komen als gedachten. Je hebt vast wel eens gehad dat je liep te piekeren over iets en dat er even later een gedachte door je hoofd schoot die je een ander perspectief laat zien of een oplossing aan draagt. Dat is een boodschap van je gidsen! Contact met jouw gidsen is vaak zo eenvoudig te leggen dat jij je gaat realiseren dat het er altijd al was.

Vraag je spirituele gidsen dus altijd om hulp en leiding als je dat nodig hebt, maar wees dan wel alert om het antwoord te ontvangen.
Dat antwoord komt vaak op een manier die jij niet verwacht. Je ziet bijvoorbeeld iets op televisie of hoort een liedje op de radio waarvan je weet dat dit exact de hint is die je nodig hebt. Of je staat bij de kassa te wachten en je hoort andere mensen ergens over praten, leest een krantenkop etc. Spirituele gidsen maken zich op oneindig veel manieren kenbaar in jouw leven, maar je moet er echt voor open staan.

Sta jij wel open voor inzichten van je gidsen?

Ken jij dat, dat er periodes in je leven zijn waarin je niet open staat voor inzichten van jouw gidsen?
Van die periodes in je leven dat je alsmaar door rent en amper tijd hebt om op adem te komen?
Je hebt je werk, je hebt kinderen, facebook en twitter blijven je roepen en dan ga je voorbij aan de inzichten en leiding van je gidsen. Dat wil niet zeggen dat ze er niet zijn, maar je staat er niet voor open om ze te horen.
Persoonlijk is mijn ervaring dat je in dat soort drukke periodes zo vervreemd kunt raken van jouw eigen spiritualiteit, dat je verleert hoe je moet luisteren naar de stilte in jezelf.
Die stilte waarin jouw gidsen met je praten, die stilte waarin je ECHT kunt luisteren is zo belangrijk als contact met jouw gidsen nog niet vanzelfsprekend is.

Kijk eens wat er echt belangrijk is

Ik daag je uit om eens wat minder tijd te besteden aan social media, want we weten allemaal dat Facebook, Twitter en Instagram de allergrootste tijdvreters zijn op dit moment.
Het is zo makkelijk om even naar Facebook te gaan en te zien wat er gebeurt in de wereld van je vrienden en kennissen of om even door Instagram te swipen. Maar is dat wel echt belangrijk in het leven of is het meer een gewoonte geworden?

Contact met jouw gidsen hebben in jouw innerlijke wereld

Is het niet veel belangrijker wat er in jouw innerlijke wereld gebeurt, dan te weten wat je vrienden zeggen op Instagram? Stap eens in de stilte en luister naar wat er dan komt. Contact hebben met jouw gidsen is makkelijker als je tot rust komt. Als je bijvoorbeeld in paniek bent, sta je niet open voor boodschappen, omdat je gedachten door razen en jij niet ontvankelijk bent. Je hoeft echt niet iedere dag een half uur te mediteren, maar eerlijk gezegd is het wel mijn ervaring dat ik de helderste boodschappen van mijn gidsen krijg gedurende momenten van rust, stilte en in meditaties.
Pas als jij tot rust komt, leer je weer luisteren naar jouw gidsen, maar ook naar jouw intuïtie. En laat nou die combinatie juist de meeste ultieme manier zijn om leiding te ervaren in jouw leven en om boodschappen van jouw gidsen te horen.

Wil jij contact met jouw gidsen?

Wil jij ook graag contact met jouw gidsen en hun boodschappen en leiding ontvangen? Of wil je graag weer opnieuw leren luisteren naar jouw gidsen?
In de cursus Spiritualiteit en Gidscontact leer je (weer) contact te maken met jouw gidsen en weer open te staan voor hun inzichten!
In de Cursus Aura en Chakrahealing leer je hoe je jouw aura en chakra’s optimaal in balans kunt brengen, zodat je de boodschappen van jouw gidsen beter kunt ontvangen.

Ook lezen:
Leiding van je gidsen ontvangen? Verhoog je energetische vibratie
Boodschappen van spirituele gidsen ontvangen
Heb jij al contact met jouw spirituele gidsen?
Jouw spirituele gidsen en spirit helpers
Samenwerken met jouw spirituele gidsen
Leven vanuit je hart met de chakra ademhalingstechniek

Op mijn Pinterest vind je een selectie van mijn blogs over gidsen, spiritualiteit en tarot.
Op mijn facebookpagina deel ik tips en inzichten over tarot, spiritualiteit en healing.

Deze allereerste blog is geschreven op 5 januari 2017 en bijgewerkt op 4 maart 2020.

Pin It on Pinterest

Share This