Verhoog je energetische vibratie om leiding te krijgen van je gidsen
Waarom lijkt het soms alsof je geen contact krijgt met jouw gidsen? Vind jij het lastig om boodschappen van jouw gidsen te herkennen? Door je energetische vibratie te verhogen, wordt het een stuk eenvoudiger om leiding en boodschappen te ontvangen van jouw spirituele gidsen. Zij kunnen jou immers pas helpen als jij goed contact het hen kunt maken, zodat jij open staat om hun boodschappen te ontvangen.

Vraag dagelijkse leiding van jouw gidsen

Vertrouw jij er al op dat jij leiding krijgt van jouw spirituele gidsen? Als dat nog niet het geval is, maak er dan iedere dag bij het wakker worden een gewoonte van om jouw gidsen om leiding te vragen gedurende jouw dag. Vertel hen dat jij open staat voor hun boodschappen en leiding. Doe dit voordat je aan je dagelijkse routine begint, want als je net wakker bent, bevind je je nog in een ontvankelijke staat.
Jouw spirituele gidsen hebben het beste met jou voor en zullen je altijd willen helpen, maar dan moet je er wel klaar voor zijn om hen om hulp te vragen.

Verhoog jouw energetische vibratie om leiding te ontvangen van jouw gidsen

Als jouw energetische vibratie laag is, dan is het lastiger om contact te maken met jouw spirituele gidsen, omdat spirituele gidsen een hoge energetische vibratie hebben. Als jij zelf een lage vibratie hebt, is het moeilijk om contact te maken met de hogere vibraties van jouw gidsen. Heb je bijvoorbeeld stress, ben je angstig, boos, of heb je een rothumeur, dan is jouw vibratie laag en is het moeilijk om leiding van je gidsen te ontvangen. Als je vibratie laag is dan voelt het alsof je van alles en iedereen afgesloten bent. Je kunt echter heel snel jouw vibratie verhogen door te denken aan dingen waar je dankbaar voor bent.

Verhoog jouw energetische vibratie door dankbaarheid

Dankbaarheid ervaren is de snelste manier om je energetische vibratie te verhogen! Als je eenmaal begint met het opsommen van dingen waar je dankbaar voor bent, dan komen er vanzelf meer en dan heb je al snel een hele lijst van dingen bedacht waar je dankbaar voor bent. Dat kunnen kleine en grote dingen zijn: dankbaar dat je iedere dag eten hebt, dankbaar dat de zon schijnt, dat je een fijn huis hebt, dat er mensen zijn die van je houden etc.
Je zult merken dat de lijst blijft groeien als je eenmaal begonnen bent.
Als je een paar minuutjes bezig bent, zul je merken dat je je heel erg snel blij en veel beter gaat voelen. Als je vibratie hoog is, is het dus een stuk eenvoudiger om leiding van jouw gidsen te ontvangen. Vertel jouw gidsen iedere dag waar jij dankbaar voor bent. Vergeet dan niet om hen te vertellen hoe dankbaar jij voor hun bent!

Verhoog jouw energetische vibratie met kristallen

Ook met kristallen kun jij je energetische vibratie verhogen, zodat je beter boodschappen van jouw gidsen kunt ontvangen.
Danburiet is een kristal met een enorm hoge vibratie, dat ik graag gebruik.
Maar ook kristallen die je eenvoudiger kunt vinden werken heel goed om je vibratie te verhogen.
Bergkristal, het liefst in ruwe vorm als cluster, is een krachtpatser als het gaat om het verhogen van je energetische vibratie.
Amethist, ook weer het liefst in ruwe vorm als cluster, is een zacht, maar supersterk kristal om jouw energetische vibratie te verhogen.
Gebruik wat je hebt, of waar je eenvoudig aan kunt komen, of het nou een cluster is of een geslepen kristal. Zelf geef ik de voorkeur aan ruwe clusters, omdat hun energie puur is en onbehandeld.

Bergkristal verhoogt je energetische vibratie

Verhoog je energetische vibratie door je chakra’s in balans te brengen

Als jouw chakra’s in balans zijn, dan is jouw energetische vibratie hoger, waardoor je veel gemakkelijker contact krijgt met jouw spirituele gidsen.
Je kunt dat heel eenvoudig doen door een dagelijkse routine in te bouwen, die helemaal niet lang hoeft te duren.
Je kunt beginnen met gronden en aarden en dan de energie in je chakra’s te bekijken of voelen.
Als de energie niet fijn voelt, dan kun je de juiste chakrakleur toevoegen of met kristallen gaan werken. Er zijn legio manieren om je chakra’s in balans te brengen.

Vertrouw op jouw intuïtie bij het ontvangen van boodschappen van je gidsen

Luister naar jouw intuïtie en vertrouw erop. Krijg je opeens de neiging om een bepaald boek uit je boekenkast te halen en er een stuk in te lezen? Luister ernaar!
Spirituele gidsen geven jou bijvoorbeeld leiding door jou precies te laten lezen wat jij op dat moment moet weten. Soms kan het zijn dat je niet onmiddellijk begrijpt waar dat naar toe moet leiden, maar in de loop van dag krijg je vaak een ingeving.

Wees open om de leiding die jouw gidsen je geven te ontvangen

Voel jij de sterke behoefte om iets te doen, of begint het te kriebelen dat je iets wilt doen? Volg dat gevoel, want dat is je intuïtie.
Veel contact met je spirituele gidsen zal ontstaan door dingen die je ‘moest weten’ of ‘moest horen’, omdat daarin voor jou de juiste boodschap verborgen ligt.

Krijg je een heel sterk gevoel dat je iets juist niet moet doen? Luister er dan naar, want luisteren naar die boodschap kan je behoeden voor onheil.
Zo reed ik een tijdje geleden mijn vaste route naar de bibliotheek, maar kreeg heel sterk het dringende gevoel dat ik onmiddellijk een zijstraat moest nemen. Dat heb ik gedaan en een paar minuten later gebeurde er op die weg waar ik eerder reed een ongeluk.

Jouw gidsen vinden altijd de juiste manier om jou een boodschap te geven, maar dat betekent wel dat je jouw intuïtie moet volgen.
Jouw spirituele gidsen leiden jou op zachte wijze, die vaak op toeval lijkt, precies naar datgene waar jouw aandacht op gevestigd moest worden.
Als jouw gidsen eenmaal weten dat jij naar jouw intuïtie en naar hen luistert, dan zullen ze jou precies de goede boodschappen geven via jouw intuïtie!

Communiceer vaak met je spirituele gidsen

Waar het daadwerkelijk om draait is jouw communicatie met je gidsen. Leer de wijze waarop jouw gidsen met jou communiceren onderscheiden, zodat je duidelijk weet dat je contact hebt met je gidsen. Iedere gids ‘voelt’ weer anders dan een andere gids. Leer het verschil tussen je gidsen herkennen.

Alleen aan jouw gidsen denken is niet genoeg. Ga een gesprek aan met je gidsen, en leer te luisteren naar hun antwoorden. Sta open om hun leiding en antwoorden toe te passen in jouw leven.
Leren luisteren is niet moeilijk, maar je moet er wel voor open staan. Leer om te handelen vanuit je hartchakra, want vaak voel je het contact met jouw gidsen daar, in je hart. Laat je rationele denken even los en ga voelen wat je kunt doen met het advies van je spirituele gidsen. Ervaar hun leiding en sta vervolgens dan open om hun leiding te volgen, maar gebruik altijd je gezonde verstand.

Conclusie

Door je energetische vibratie te verhogen is het een stuk gemakkelijker om contact te maken met jouw gidsen. Maar ga er dan ook daadwerkelijk mee aan de slag.
Maak iedere dag contact met jouw gidsen. Vraag hen om advies of raad bij alles wat belangrijk is voor jou. Als je innerlijk tot rust komt en iedere dag tijd vrij maakt om te werken aan het verhogen van je energetische vibratie, dan zul je al snel de resultaten ervaren. Jouw gidsen zijn er voor jou, dus maak contact met hen. Ik weet zeker dat je blij zult zijn met de resultaten.

Wil jij voor jezelf en anderen leren hoe jij optimaal kunt werken met de chakra’s, de aura en energetische healing? In de cursus Aura en Chakrahealing leer je alles om zelf te werken met de aura en chakra’s, van jezelf en jouw eventuele cliënten.

In de cursus Spiritualiteit en Gidscontact leer jij je af te stemmen op de spirituele frequentie van jouw spirituele gidsen en leer jij hoe jij ook boodschappen van jouw gidsen kunt ontvangen.

Op mijn Pinterest deel ik een selectie van blogs over spiritualiteit, spirituele gidsen en tarot.
Op mijn facebookpagina post ik ook regelmatig tarotkaarten en blogs over spiritualiteit en tarot.
Ook lezen:

Verder lezen:
Vraag jij jouw spirituele gidsen om hulp?
Mediumschap tijdens een tarotconsult
Activeer je chakra’s met de kolom van wit licht
Vind balans in je chakra’s bij een positieve mindset
Vraag jij je spirituele gidsen om tekens?
5 tips om blokkades in de chakra’s te voorkomen
Boodschappen van spirituele gidsen ontvangen
Heb jij al contact met jouw spirituele gidsen?
Jouw spirituele gidsen en spirit helpers
Samenwerken met jouw spirituele gidsen
Spirituele gidsen in jouw leven

© Margreet Oldenburger – Arcana Opleidingen

Pin It on Pinterest

Share This