Mondelinge Tarotcursus voor gevorderden

Een praktijkgerichte studie met diepgang waarbij je tarot en schaduwwerk leert combineren met jouw intuïtie en kennis van de tarotkaarten.

Mondelinge Tarotcursus voor gevorderden – Een diepgaande tarotstudie in Almelo

In de mondelinge Tarotcursus voor gevorderden in Almelo leer jij werken met nieuwe technieken waar je waarschijnlijk nog nooit eerder mee gewerkt hebt, en waardoor jij jouw eventuele cliënten veel meer diepgang te bieden hebt.
Je gaat daarbij veel verder dan het duiden van de basisbetekenissen van de tarotkaarten.
We gaan o.a. werken met schaduwwerk, het intappen op energievelden, waarbij je focust op cliëntgericht werken met de tarotkaarten.
Natuurlijk gaan we ook werken met zelfreflectie, omdat je niet met cliënten kunt werken als je de tarotkaarten niet op jezelf kunt betrekken.
In de mondelinge Tarotcursus voor gevorderden ga je dus ook met zelfreflectie werken in combinatie met de tarotkaarten, zodat je jouw tarotcliënten diepgaande inzichten kunt geven.

Een nieuwe manier van werken in de mondelinge Tarotcursus voor gevorderden

Gedurende de mondelinge tarotcursus voor gevorderden gaan we er aan werken om jou de tools te geven waardoor jouw tarotconsulten meer diepgang hebben en verder gaan waar de kennis van beginnende tarotcursisten ophoudt.
Door de feedback die jij tijdens de lessen krijgt van jouw docent en je medecursisten doe je enorm veel praktijkervaring op.
In de mondelinge tarotcursus voor gevorderden leer jij ook te werken met jouw intuïtie, zodat je leert om te vertrouwen op de boodschappen die jij krijgt voor jezelf en/of jouw cliënten tijdens een tarotconsult, zodat je niet meer enkel afhankelijk bent van de basisbetekenissen van de tarotkaarten.

In de mondelinge tarotcursus voor gevorderden gaan we verder de diepte in met de tarotkaarten en je gaat heel veel tarotleggingen doen voor je medecursisten om zo de theorie in praktijk te brengen.
Theorie is belangrijk, maar het is nog veel belangrijker dat jij precies ziet in een tarotlegging welke duiding je aan een tarotkaart moet geven op een specifieke plaats in een tarotlegging en met betrekking tot de vraag van jouw cliënt of voor jou zelf.

Dit leer je in de mondelinge Tarotcursus voor gevorderden

 • We maken een begin met het combineren van Tarot en Schaduwwerk
 • We gaan werken met energievelden en je leert in te tappen op energievelden en te werken met energie tijdens een tarotconsult
 • Je leert cliëntgericht werken
 • We gaan werken met diverse nieuwe legpatronen
 • Het duiden van tarotkaarten op verschillende posities in legpatronen is een belangrijk onderdeel
 • We gaan dieper in op de diverse aspecten en betekenissen van ‘lastig’ te duiden tarotkaarten
 • Praktijkgerichte oefeningen trainen jou om nog beter, intuïtiever en diepgaander tarotkaarten te leggen
 • Je mag onderwerpen inbrengen die jij zelf lastig vindt aan het werken met tarotkaarten
 • Desgewenst gaan we dieper in op de voor velen lastig te duiden hofkaarten
 • Tarot en zelfreflectie is ook een belangrijk onderdeel

Praktische informatie over de mondelinge Tarotcursus voor gevorderden

Indien je niet de schriftelijke of mondelinge Tarotcursus voor beginners bij Arcana Opleidingen hebt gevolgd, kun je het lesmateriaal van de Tarotcursus voor beginners met korting aanschaffen, zodat je ook de kaartbetekenissen en de theorie van de tarotcursus voor beginners bij de hand hebt.
Stuur voor meer informatie over de aanschaf van het lesmateriaal een email of neem contact op via het contactformulier.

Het is dus belangrijk dat je al eerder een Tarotcursus voor beginners hebt gevolgd en beschikt over een zekere mate van parate kennis.

De lesdagen van de mondelinge Tarotcursus voor gevorderden zijn op zaterdagen.
De startdata van de cursus is zaterdag 7 september 2019.
Er ligt gemiddeld 5 weken tussen de lessen waarin jij de tijd hebt om je de stof goed eigen te maken.
De daaropvolgende data worden in overleg met de groep bepaald en zo spoedig mogelijk gepubliceerd.

Wacht niet te lang met inschrijven, want er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar.

Voor wie is deze mondelinge Tarotcursus voor gevorderden?

 • Jij wilt leren hoe je meer diepgang in een tarotconsult brengt en diepgaande inzichten kunt bieden door middel van schaduwwerk.
 • Jij wilt liever een mondelinge tarotcursus voor gevorderden volgen, waarbij je in de praktijk leert om tarotreadings te doen voor je medecursisten en daarop gelijk feedback krijgt van jouw cliënt in plaats van alleen thuis te studeren en je huiswerk in te sturen ter correctie.
 • Leer jij meer van praktijkgerichte lessen dan van online tarotcursussen of schriftelijke tarotcursussen? Dan is een mondelinge tarotcursus voor gevorderden fijner.
 • De mondelinge tarotcursus voor gevorderden is voor jou bestemd als je houdt van interactie met je medecursisten en open staat om ook van elkaar te leren.
 • Zelf wil jij graag meer diepgang te bieden hebben tijdens een tarotconsult.
 • Wil jij leren van een tarot professional met meer dan 35 jaar ervaring met de tarot en zelf ook een tarot professional worden?

Jouw investering bedraagt €295 voor deze unieke mondelinge Tarotcursus voor gevorderden in Almelo.

Schrijf je nu in! Nog slecht twee plaatsen beschikbaar!

Ontwikkel en verdiep je spiritualiteit!

Arcana Opleidingen

Wil jij ook jouw spiritualiteit ontwikkelen en verdiepen? Schrijf je dan nu in voor één van onze cursussen.

© 2019 Arcana Opleidingen

Pin It on Pinterest

Share This