Mondelinge Tarotcursus voor gevorderden

Een praktijkgerichte studie met diepgang waarbij je tarot en schaduwwerk leert combineren met jouw intuïtie en kennis van de tarotkaarten.

Mondelinge Tarotcursus voor gevorderden – Een diepgaande tarotstudie in Almelo

De schriftelijke tarotcursus voor gevorderden komt in de plaats van de mondelinge Tarotcursus voor gevorderden in Almelo.

Je gaat daarbij veel verder dan het duiden van de basisbetekenissen van de tarotkaarten.

Alle belangrijke onderwerpen worden nu behandeld in de schriftelijke tarotcursus voor gevorderden.

Natuurlijk gaan we ook werken met zelfreflectie, omdat je niet met cliënten kunt werken als je de tarotkaarten niet op jezelf kunt betrekken.
In de mondelinge Tarotcursus voor gevorderden ga je dus ook met zelfreflectie werken in combinatie met de tarotkaarten, zodat je jouw tarotcliënten diepgaande inzichten kunt geven.

Als je toch liever thuis wilt studeren, kijk dan eens naar de tarotcursus voor beginners en de tarotcursus voor gevorderden.
Bij deze schriftelijke tarotcursussen worden ook mondelinge praktijkdagen georganiseerd, zodat je tarotleggingen samen met je medecursisten kunt doen.
Daarmee maak je gebruik van de voordelen van het studeren in jouw eigen tempo en de mogelijkheid om praktijkgerichte mondelinge praktijkdagen in Almelo te volgen.

Een nieuwe manier van werken in de mondelinge Tarotcursus voor gevorderden

Gedurende de mondelinge tarotcursus voor gevorderden gaan we er aan werken om jou de tools te geven waardoor jouw tarotconsulten meer diepgang hebben en verder gaan waar de kennis van beginnende tarotcursisten ophoudt.
Door de feedback die jij tijdens de lessen krijgt van jouw docent en je medecursisten doe je enorm veel praktijkervaring op.
In de mondelinge tarotcursus voor gevorderden leer jij ook te werken met jouw intuïtie, zodat je leert om te vertrouwen op de boodschappen die jij krijgt voor jezelf en/of jouw cliënten tijdens een tarotconsult, zodat je niet meer enkel afhankelijk bent van de basisbetekenissen van de tarotkaarten.

In de mondelinge tarotcursus voor gevorderden gaan we verder de diepte in met de tarotkaarten en je gaat heel veel tarotleggingen doen voor je medecursisten om zo de theorie in praktijk te brengen.
Theorie is belangrijk, maar het is nog veel belangrijker dat jij precies ziet in een tarotlegging welke duiding je aan een tarotkaart moet geven op een specifieke plaats in een tarotlegging en met betrekking tot de vraag van jouw cliënt of voor jou zelf.

Praktische informatie over de mondelinge Tarotcursus voor gevorderden

Indien je niet de schriftelijke of mondelinge Tarotcursus voor beginners bij Arcana Opleidingen hebt gevolgd, kun je het lesmateriaal van de Tarotcursus voor beginners met korting aanschaffen, zodat je ook de kaartbetekenissen en de theorie van de tarotcursus voor beginners bij de hand hebt.
Stuur voor meer informatie over de aanschaf van het lesmateriaal een email of neem contact op via het contactformulier.

Het is dus belangrijk dat je al eerder een Tarotcursus voor beginners hebt gevolgd en beschikt over een zekere mate van parate kennis.

De lesdagen van de mondelinge Tarotcursus voor gevorderden zijn op zaterdagen.
Er ligt gemiddeld 5 weken tussen de lessen waarin jij de tijd hebt om je de stof goed eigen te maken.
De daaropvolgende data worden in overleg met de groep bepaald en zo spoedig mogelijk gepubliceerd.

Voor wie is deze mondelinge Tarotcursus voor gevorderden?

 • Jij wilt leren hoe je meer diepgang in een tarotconsult brengt en diepgaande inzichten kunt bieden door middel van schaduwwerk.
 • Jij wilt liever een mondelinge tarotcursus voor gevorderden volgen, waarbij je in de praktijk leert om tarotreadings te doen voor je medecursisten en daarop gelijk feedback krijgt van jouw cliënt in plaats van alleen thuis te studeren en je huiswerk in te sturen ter correctie.
 • Leer jij meer van praktijkgerichte lessen dan van online tarotcursussen of schriftelijke tarotcursussen? Dan is een mondelinge tarotcursus voor gevorderden fijner.
 • De mondelinge tarotcursus voor gevorderden is voor jou bestemd als je houdt van interactie met je medecursisten en open staat om ook van elkaar te leren.
 • Zelf wil jij graag meer diepgang te bieden hebben tijdens een tarotconsult.
 • Wil jij leren van een tarot professional met meer dan 35 jaar ervaring met de tarot en zelf ook een tarot professional worden?

Jouw investering bedraagt €395 voor deze unieke mondelinge Tarotcursus voor gevorderden in Almelo.

Waarom bij Arcana Opleidingen een cursus volgen?

 • Je beantwoordt in je huiswerk open vragen en geen onpersoonlijke multiple choice vragen zoals bij andere cursusinstituten. Daardoor krijg je optimale begeleiding en advies, waardoor jouw groei met sprongen vooruit gaat.
 • Jouw huiswerk wordt nagekeken door je docent en niet door een computer.
 • Je gaat direct werken aan jouw persoonlijke spirituele groei en jouw ontwikkeling als therapeut.
 • Je krijgt persoonlijke begeleiding bij jouw groeiproces en spirituele bewustwording.
 • Je ontwikkelt je tot een deskundig en succesvol therapeut.
 • Alle cursussen zijn geschreven na jarenlange praktijkervaring.
 • Arcana Opleidingen is al ruim 21 jaar jaar gespecialiseerd in afstandsonderwijs en 1 op 1 begeleiding van cursisten.
 • Betaalbare cursussen, omdat wij kwalitatief hoogstaande cursussen betaalbaar willen maken voor iedereen!
 • Razendsnelle levering: Je ontvangt het lesmateriaal per email binnen 1 werkdag na ontvangst van je betaling.
 • Je betaalt geen inschrijfgeld, zoals bij andere instituten.

Ontwikkel en verdiep je spiritualiteit!

Arcana Opleidingen

Wil jij ook jouw spiritualiteit ontwikkelen en verdiepen? Schrijf je dan nu in voor één van onze cursussen.

© 2021 Arcana Opleidingen

Pin It on Pinterest