Tarot Opleiding tot Tarot Professional

Leer werken met de tarot, jouw intuïtieve vermogens, gidsen, energievelden, Lichtwerk en Schaduwwerk en wordt een Tarot Professional

Tarot Opleiding tot Tarot Professional

In de gloednieuwe praktijkgerichte Tarot Opleiding tot Tarot Professional word je opgeleid tot Tarot Professional in de breedst mogelijke zin van het woord.
In deze Tarot Opleiding tot Tarot Professional komen unieke onderwerpen aan bod:
Je leert werken met de tarotkaarten waarbij je gebruik maakt van jouw intuïtieve vermogens, jouw gidsen, de chakra’s, Lichtwerk en Schaduwwerk en alles wat er verder nog aan de orde gaat komen! Deze unieke Tarot Opleiding gaat anderhalf jaar duren.

In de Tarot Opleiding tot Tarot Professional leer ik jou om jouw eigen unieke manier te vinden om met de tarotkaarten te werken.
Iedereen kan leren om met de tarotkaarten te werken, maar wanneer jij jouw eigen unieke manier hebt gevonden, dan kun jij al jouw eigen unieke eigenschappen inzetten om jouw cliënten te helpen.
Je leert gedurende de Tarot Opleiding tot Tarot Professional hoe jij jouw cliënten kunt empoweren met de tarotkaarten tijdens een tarotconsult.

Duur van de Tarot Opleiding tot Tarot Professional

In 15 zaterdagen (verdeeld over 3 modules) ga je leren om als Tarot Professional te werken met de tarot, waarbij je echter ook al jouw spirituele vermogens gaat verkennen en ontwikkelen, zodat jij jouw cliënten diepgaand inzicht in hun levensprocessen kunt bieden.

Wat ga je leren tijdens deze Tarot Opleiding?

Ook jij kunt leren om tijdens een tarotconsult te werken met jouw spirituele gidsen en jouw intuïtieve vaardigheden, maar daar is wel oefening in de praktijk voor nodig.
Dit is een onmisbaar onderdeel als je wilt leren om een Tarot Professional te worden.
We gaan veel tarotconsulten nabootsen en dat is precies waar het tijdens online of schriftelijke cursussen vaak aan ontbreekt: de mogelijkheid om wat je geleerd hebt daadwerkelijk in de praktijk te brengen. En dat is precies wat we gaan doen in de Tarot opleiding tot Tarot Professional!

Gedurende deze Tarot Opleiding ga je veel oefenen met je medecursisten door middel van verschillende tarot legpatronen, het contact maken met je gidsen en het leren geven van een professioneel tarotconsult.
Je leert ook werken met energie en energetische velden, zoals de chakra’s, waaronder ook de nieuwe chakra’s behoren, naast de 7 traditionele chakra’s en met Lichtwerk en Schaduwwerk.
Vanzelfsprekend komen ook de betekenissen van de tarotkaarten in de lessen aan bod en je leert stapsgewijze op professionele wijze werken met de tarot.

In het laatste deel van de Tarot Opleiding tot Tarot Professional ga je ook diepgaand werken met gesprekstechnieken en ethiek.
Ook leer je om te gaan met de emoties van jouw cliënten tijdens de tarotconsulten die je geeft door middel van Lichtwerk en Schaduwwerk.
In dit deel van de Tarot Opleiding gaan we werken met de tarot in therapeutische of coachingstrajecten.

Inhoud van de modules van de Tarot Opleiding tot Tarot Professional

Een kort overzicht van wat er onder andere aan de orde zal komen in de Tarot Opleiding tot Tarot Professional.
Aan onderstaand overzicht kunnen nog onderwerpen worden toegevoegd, aangezien ik graag de energie van de groep volg en kijk wat er op dat moment het meest nodig is en wat om aandacht vraagt.

Module 1 van de Tarot Opleiding tot Tarot Professional

In de eerste module van de Tarot Opleiding tot Tarot Professional gaan we werken met de tarot vanuit een intuïtieve werkwijze, waarbij we natuurlijk ook gaan werken met de betekenissen van de tarotkaarten.
Je leert uit al die verschillende betekenissen die iedere kaart heeft, precies diegene eruit te pikken die op toepassing is voor jouw cliënt en diens (hulp)vraag.
Ook leer je contact te maken met jouw Gidsen en te werken met de boodschappen die je van hen ontvangt tijdens een tarot consult.

Module 2 van de Tarot Opleiding tot Tarot Professional

In de tweede module van deze Tarot Opleiding gaan we werken met energievelden en leer je in te tappen op energievelden en te werken met energie tijdens een tarotconsult.
We gaan een begin maken met het combineren van de tarot met Lichtwerk en Schaduwwerk.
Ook leer je hoe je kunt werken met de energie van kristallen in combinatie met de tarot.
Alle opgebouwde kennis leer je te bundelen in de leggingen die je doet voor jezelf en voor anderen.

Module 3 van de Tarot Opleiding tot Tarot Professional

In de derde module van de Tarot Opleiding gaan we werken met Lichtwerk en Schaduwwerk en leer je hoe je diepgaand kunt werken met de invloed van Licht en Donker in een tarotconsult.
Je leert de essentie van hoe je met Schaduwwerk kunt werken in combinatie met de tarotkaarten.
In dit deel van de Tarot Opleiding gaan we werken met de tarot in therapeutische of coachingstrajecten.
Daardoor kun jij jouw cliënten ook diepgaand begeleiden bij de zware en emotionele processen in hun leven.
Ook de onderwerpen gesprekstechnieken en ethiek worden uitgediept.
In module 3 komen alle geleerde technieken bij elkaar!

Wat heb je geleerd na het volgen van de Tarot Opleiding tot Tarot Professional?

Na het volgen van de Tarot Opleiding tot Tarot Professional heb je enorm veel ervaring opgedaan en ben je in staat om een professioneel tarotconsult te geven waarbij je gebruik maakt van jouw kennis, jouw intuïtie, jouw gidsen en jouw eigen energievelden en die van jouw cliënten.
Je weet hoe je kunt werken met de energie en met Lichtwerk en Schaduwwerk, zodat je een ruime ervaring hebt opgedaan om jouw cliënten te begeleiden in ook de emotioneel zware perioden in hun leven.

Aan het eind van deze Tarot Opleiding tot Tarot Professional ben je in staat om een professioneel tarotconsult te geven, waarin je naast het professioneel werken met de tarotkaarten ook leert om spiritualiteit te integreren.
Je hebt geleerd hoe jij de vragen van jouw cliënten kunt beantwoorden en je leert hen duidelijkheid te geven in de keuzes die zij maken in hun leven en begeleidt hen bij hun levensprocessen door middel van de tarotkaarten.
Je hebt tijdens de Tarot Opleiding tot Tarot Specialist geleerd om tijdens tarot consulten te werken met de tarotkaarten en dit te combineren met gidsen, energievelden en intuïtie, lichtwerk en schaduwwerk.

Het grote voordeel van deze Tarot Opleiding tot Tarot Professional is dat je mondelinge praktijkervaring opdoet in het werken met de tarot en jouw spirituele vermogens.
Leren in de praktijk is altijd fijner dan leren vanaf papier of beeldscherm, omdat je het geleerde direct in de praktijk gaat brengen door tarotconsulten te doen voor je medecursisten en later ook voor (voor jou vreemde) cliënten in mijn praktijk.
Dit is de ultieme manier om over ‘koudwatervrees’ en faalangst heen te stappen.
Je gaat alle door jou opgedane kennis daadwerkelijk in praktijk brengen.

Na het volgen van deze Tarot Opleiding tot Tarot Professional behoor jij tot de groep van Tarot Professionals die op deze unieke, spirituele en professionele manier werken met de tarot.

Jouw investering

Jouw investering voor de Tarot Opleiding tot Tarot Professional bedraagt €395 per module.
Betaal je echter voor alle drie modules ineens, dan krijg je een korting van €50.

Korting op de Tarot Opleiding tot Tarot Professional

Heb jij de Tarotcursus voor beginners gevolgd of ben je er nog mee bezig en heb je minstens 1 mondelinge intervisiedag gevolgd?
Of heb jij in het verleden de Opleiding Tarot Consultant gevolgd bij Arcana Opleidingen?
Dan krijg je €50,- korting op de eerste module van de Tarot Opleiding tot Tarot Professional!

Lesdata van de Tarot Opleiding tot Tarot Professional

15 zaterdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur op de onderstaande data per Module.
In de vakantiemaanden juni, juli en augustus zijn er geen lesdagen, maar er bestaat wel desgewenst de mogelijkheid tot het plannen van een extra praktijkdag om tussentijds te blijven oefenen.
Dat kunnen we gezamenlijk in de groep bespreken en samen plannen. De eerstvolgende startdata worden op deze pagina bekend gemaakt.

Waarom bij Arcana Opleidingen een cursus volgen?

  • Je beantwoordt in je huiswerk open vragen en geen onpersoonlijke multiple choice vragen zoals bij andere cursusinstituten. Daardoor krijg je optimale begeleiding en advies, waardoor jouw groei met sprongen vooruit gaat.
  • Jouw huiswerk wordt nagekeken door je docent en niet door een computer.
  • Je gaat direct werken aan jouw persoonlijke spirituele groei en jouw ontwikkeling als therapeut.
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding bij jouw groeiproces en spirituele bewustwording.
  • Je ontwikkelt je tot een deskundig en succesvol therapeut.
  • Alle cursussen zijn geschreven na jarenlange praktijkervaring.
  • Arcana Opleidingen is al ruim 21 jaar jaar gespecialiseerd in afstandsonderwijs en 1 op 1 begeleiding van cursisten.
  • Betaalbare cursussen, omdat wij kwalitatief hoogstaande cursussen betaalbaar willen maken voor iedereen!
  • Razendsnelle levering: Je ontvangt het lesmateriaal per email binnen 1 werkdag na ontvangst van je betaling.
  • Je betaalt geen inschrijfgeld, zoals bij andere instituten.

Ontwikkel en verdiep je spiritualiteit!

Arcana Opleidingen

Wil jij ook jouw spiritualiteit ontwikkelen en verdiepen? Schrijf je dan nu in voor één van onze cursussen.

© 2021 Arcana Opleidingen

Pin It on Pinterest