Tarotkaart De Ster hoop in moeilijke tijden

De tarotkaart de Ster geeft hoop, juist in moeilijke tijden. De Ster in de tarot verbindt jou weer met je wensen en dromen en laat je weten dat het universum je veel moois te bieden heeft. Hoop, inspiratie en wensen die uitkomen, want De Ster in de tarot vertelt je dat het goed komt, ook als je het nu moeilijk hebt.

De tarotkaart de Ster brengt verlichting en healing in moeilijke tijden

In moeilijke tijden brengt de tarotkaart De Ster verlichting en healing. Als je traumatische ervaringen hebt gehad, dan vertelt de tarotkaart De Ster jou dat je hoop moet koesteren, want er zijn betere tijden op komst.
Het wordt tijd om het verleden en het verdriet los te laten en je weer te focussen op het moois in je leven.
Richt je blik op de toekomst en weet dat het licht van De Ster je daarin zal begeleiden.

De Ster in de tarot geeft je de moed om vol te houden

Juist op momenten dat je het niet verwacht, brengt de tarotkaart De Ster dat stukje magie in je leven, want jouw wensen zijn binnen je bereik. Ook als het leven tegen lijkt te zitten en je wensen nog niet uit zijn gekomen, dan vertelt De Ster jou dat je de moed niet op mag geven. Je ziet niet altijd gelijk het resultaat van je wensen, maar dat betekent niet dat ze niet uitkomen. Ga eens naar buiten op een heldere avond en reik met je armen naar de sterren. Vertel het universum jouw wensen en geloof in de kracht die de Ster jou biedt.

De Ster uit de Light Seer’s Tarot

Op de afbeelding van de tarotkaart De Ster uit The Light Seer’s Tarot, bovenaan dit blog, zien we een vrouw die omhoog kijkt naar de sterren in de nacht. In haar handen zien we een lichtgevende draad die naar de helderste ster in de nachtelijke hemel reikt.
Deze draad verbindt haar met haar zielsmissie, want datgene waar ze al zo lang over droomt en naar verlangt is nu binnen haar bereik. Het enige wat ze moet doen is de mogelijkheden zien die het universum haar letterlijk aanreikt en ze met beide handen aangrijpen.

De Ster in de tarot in combinatie met minder positieve tarotkaarten

Als de tarotkaart De Ster in een tarotlegging naar voren komt, dan is dat altijd een goed teken. Ook als er een aantal minder positieve tarotkaarten in de tarotlegging liggen, dan vertelt De Ster je dat er hoop gloort aan de horizon en dat je die hoop nooit los moet laten.
De tarotkaart De Ster brengt je weer in contact met jouw hoop en verlangens en herinnert jou eraan dat het universum je vernieuwde hoop en inspiratie brengt.

De tarotkaart De Ster en inspiratie

De Ster in de tarot vertelt ook over inspiratie. Ken jij dat gevoel alsof je ergens naar toe wordt geleid? Naar de juiste mensen, de juiste plek, of juist dat boek dat je blijkbaar moest lezen? Als je De Ster toe staat om je te laten leiden, dan is luisteren naar de inspiratie die De Ster jou biedt, het enige dat je hoeft te doen.

De Ster in de tarot hoop in moeilijke tijden

Als De Ster op een moeilijke positie ligt in een tarotlegging

Als de tarotkaart De Ster op een moeilijke positie ligt in een tarotlegging, dan wil dat vaak zeggen dat De Ster precies dat teken is waar je op wacht. De kaart daagt je als het ware uit om positief te blijven en jezelf uit een eventuele negatieve mindset te trekken. De Ster vraagt je dan om ook in moeilijke tijden juist dat vertrouwen te hebben dat het ook nu weer goed komt.

Als je dat moeilijk vindt, denk dan eens aan alles in je leven waar je dankbaar voor bent. Iedereen heeft, ook in moeilijke tijden, iets om dankbaar voor te zijn. Begin met kleine dingen en verander jouw energetische vibratie dan op die manier naar een betere vibratie dan waar je in zat toen je begon met de tarotlegging. Ook nu is de boodschap weer: focus op hoop!

Vragen die je kunt stellen als De Zon verschijnt in een tarotlegging

– Hoe kun jij ook in moeilijke tijden altijd hoop houden?
– Wat zijn jouw wensen en dromen?
– Durf je vertrouwen te hebben in de wereld en het universum?
– Geef jij toe aan de leiding die je in jouw leven ervaart of ga je er tegen in?
– Ben jij jouw vertrouwen kwijt geraakt?

Conclusie:

Bijna iedereen vindt De Ster in de tarot de meest positieve tarotkaart die er is, omdat de tarotkaart De Ster een boodschap brengt van hoop, vertrouwen, inspiratie en wensen die (eindelijk) uit mogen komen. Ook in moeilijke tijden is De Ster een baken van hoop of ga je door een moeilijke tijd en heb je verdriet?
Zet de tarotkaart De Ster dan op een zichtbare plek en weet dat er altijd hoop is, hoe donker het ook is!

Het zien en duiden van verbanden tussen tarotkaarten is niet altijd eenvoudig.
Wil je meer leren over het duiden van tarotkaarten, het zien van verbanden, het versterken of verzwakken van onderlinge tarotkaarten?
In de Tarotcursus voor beginners gaan we hiermee intuïtief aan het werk, waarbij je desgewenst leert werken met jouw spirituele gidsen. We focussen op diepgang in jouw tarotleggingen.
Wil je graag nog meer leren? In de Tarotcursus voor gevorderden gaan we aan de slag met nieuwe technieken om je tarotconsulten nog verder uit te breiden met therapeutische technieken.
Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a. Lichtwerk met de tarot, schaduwwerk met de tarot, manifesteren met de tarot, tarot met je engelen en gidsen en tarot met kristallen, de Wet van Aantrekking en nog veel meer.
Er zijn mondelinge Praktijkdagen, waarop je desgewenst met je medecursisten in mijn praktijk tarotleggingen voor elkaar kunt doen, waarbij ik met je mee kijk en tips geef waar je nog verbeteringen aan zou kunnen brengen in jouw tarotleggingen.

Wil je geen blog meer missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief waarin ik mijn blogs met je deel!

Op mijn Pinterest pagina deel ik een selectie van blogs over tarot, spiritualiteit en healing.
Ook op mijn facebookpagina post ik regelmatig tarotkaarten en blogs over spiritualiteit en tarot.

Om nog meer te leren, lees je ook deze tarotblogs:

Lichtwerk in je tarotpraktijk toepassen
Tarotkaarten leggen in moeilijke tijden
Tarotkaart De Zon: geluk, optimisme en voorspoed
Tarotkaart Gematigdheid: balans en harmonie
Zwaarden 10 in de tarot – een mentaal proces?
De Magiër in de tarot – De Wet van manifestatie
Intuïtief schrijven met de tarotkaarten
Kracht in de tarot: eigenwaarde en zelfbeeld
Hoe stel je een goede tarotvraag?
De Hogepriesteres in de tarot

© Foto’s en tekst: Margreet Oldenburger-Coffa – Arcana Opleidingen

Pin It on Pinterest

Share This